Esenţă.

Fotografia mea
Mizil, Prahova, Romania
Eu sunt Elena, reprezentanta focului si a luminii si fiica zeilor, cea mai frumoasa dintre muritoare. Dar, mai presus de orice, sunt Cecilia, patroana muzicii, cea orbita de credinta si de dorinta de a atinge cel mai superior nivel al lumii zeilor.

19 iunie, 2010

        Blond. Dulce, culoarea mierii, reflexe aurii. Scurt, pana la umeri, tuns bob. Cercei lungi, din argint si ochelari de soare cu rama alba. Pe sub ei sta ascunsa o pereche de ochi verzi, uneori albastrii, accentuati cu fard roz si gene date cu mascara negru. Buze potrivite, putin pline, buza de jos insa mai mare decat cea de sus. Pielea fina, alba, cu reflexe aurii imbraca un trup subtire, cu oase proeminente. Sanii mari, frumosi, in forma de mar, o fac sa stea putin aplecata. Talie foarte subtire, solduri aproape inexistente, picioare lungi, ferme, genunchi proeminenti, care se misca intr-un ritm agale, cu pasi mari. Maini fine, cu degete subtiri, de pianista, unghii lungi, extrem de delicate, vopsite intotdeauna in manechiura frantuzeasca.
         Pielea-i se rasfata intr-o rochie alba, mulata pe corp, fara bretele, lunga pana la jumatatea coapsei. Pe talie, chiar sub bust, o curea groasa, roz, cu catarama in forma unui fluture, iar in picioare o pereche de balerini roz, simpli. Pe umarul drept sta elegant o geanta mare, alba, plina cu tot felul de lucruri, de la portofel, machiajuri, telefon, la o agenda si pixuri de toate culorile.
          Aceasta fata se numeste Ina, dar nu ii place numele ei, asa ca ea isi spune Cherry. Este cocheta, imaginea ei contand foarte mult pentru ea. Astfel, isi doreste sa fie mereu admirata, insa, nivelul la care doreste sa ajunga este unul foarte inalt.

2 comentarii:

  1. Foarte interesante portretele tale draga mea.In comun au toate ceva, acel ceva care poate fi ...intentie.

    RăspundețiȘtergere
  2. Minunat! Chiar imi place. Descrii totul intr-o maniera placuta care te impinge sa continui cititul . Felicitari >:D<

    RăspundețiȘtergere