Esenţă.

Fotografia mea
Mizil, Prahova, Romania
Eu sunt Elena, reprezentanta focului si a luminii si fiica zeilor, cea mai frumoasa dintre muritoare. Dar, mai presus de orice, sunt Cecilia, patroana muzicii, cea orbita de credinta si de dorinta de a atinge cel mai superior nivel al lumii zeilor.

02 septembrie, 2009

Leapsa. Am furat-o de la Queen B. :D

1)Tu dupa ce tanjesti? Dupa imbratisarile lui, dupa dragostea aceea care iti umple inima pana la refuz, dupa fericirea pe care prea rar, dar intens, am intalnit-o. 2)Cand ai spus ultima oara "Te iubesc"? Aseara... Chiar in noaptea de 1 septembrie... 3)Defineste fericirea in 3 cuvinte. Iubire. Puritate. Prietenie. 4)Cand ai fost ultima oara fericita? Cand m-a imbratisat... dupa atata timp in care am uitat sa ne iubim... 5)Ce crezi ca te face fericita? El... Sa iubesc, sa fiu iubita... si prietena mea cea mai buna. 6)Cand te-ai gandit ultima oara la fericirea ta? Nu mai stiu. M-am gandit mai mult la fericirea altora. 7)Ce te face să îţi lingi degetele? Yummy... pepenele, piersicile, fructele zemoase :D 8)Ce-ţi încântă ochii? Marea, pozeee, nisip, copaci, pasari, cer, soare, catelusii, indragostitii, tot ce a creat Dumnezeu. 9)Ce îţi place să atingi? Satinul, parul lung al cuiva, mainile oamenilor din jurul meu, matasea, pisicile si cateii. 10)Ce mirosuri te încântă? Al placintei de mere, al cozonacului, al parfumurilor tari, barbatesti, al parfumului meu, al trandafirilor, al crinilor, al sarmalutelor. etc.

4 comentarii:

  1. Super dragut^_^. Poate o fur si eu; se poate?

    RăspundețiȘtergere
  2. de cele mai multe ori iubirea este un joc de cuvinte... insa este cu neputinta sa o definim in cuvinte... asta daca nu vrem sa fim patetici si tehnici cum face psihologia...

    RăspundețiȘtergere
  3. Iubirea este desavarsita, doar cand este neatinsa de egoismul omenesc!
    O zi senina sa ai si te invit la poezie si daca vrei sa-mi lasi un semn al trecerii tale, adica o parere sincera!

    RăspundețiȘtergere