Esenţă.

Fotografia mea
Mizil, Prahova, Romania
Eu sunt Elena, reprezentanta focului si a luminii si fiica zeilor, cea mai frumoasa dintre muritoare. Dar, mai presus de orice, sunt Cecilia, patroana muzicii, cea orbita de credinta si de dorinta de a atinge cel mai superior nivel al lumii zeilor.

24 septembrie, 2009

Lacrimi...

Picuri sarate ale marilor inecate din tine. Cad in sus, aruncandu-se din strafundul adanc al inimii, pana patrund in cele doua lumi ale luminilor tale, ca sa le intunece. Sa le incetoseze. Prea profund, prea mult, pana cand luminile tale sunt inecate in intuneric. Apoi...se revarsa la suprafata. Se prabusesc pe nisipul pielii tale. Si cad. Si nu se mai opresc. Simti cum intra si iese din tine ideea aia enervanta de a plange sau a nu plange. Te freaca incontinuu, pana simti ca nu mai poti sa te abtii si izbucnesti. Se instaleaza linistea aceea de dinaintea furtunii. Simti inauntrul tau prea multa pace, mult prea multa ca sa tina un timp mai indelungat...si cazi. Cu genunchii in noroi, cu mainile tinandu-te de fata, presandu-ti ochii ca sa nu curga marea. Respiratia se intensifica, dar atat de tare incat simti ca nu mai ai plamani in tine, ca si cum ai fost mort o perioada si pentru ca cineva avea nevoie de plamanii tai ca sa traiasca, ti i-au scos si i-au dat la acel cineva; apoi, cand te-ai trezit din moarte, au uitat sa iti puna plamanii inapoi, sau macar sa iti puna altii... Simti ca nu mai ai plamani. Si tragi aer in tine, din ce in ce mai mult, din ce in ce mai tare, dar simti ca nu intra, ca nu are unde sa intre, sau intra, dar te sufoca, nu e bun aerul asta, ai nevoie de altul, asta e stricat... Si izbucnesc afara. Agresiv, lovindu-ti cu pumnii pleoapele stranse de durere si de incapatanarea de a nu le lasa sa iasa afara. Si nu mai poti. Deschizi petalele luminilor tale si vezi cum lacrimile curg. Si curg...curg pana la epuizare, pana la evanescenta, pana cand isi creeaza in nisipul pielii tale santuri adanci invizibile, pana cand se elibereaza din stransoare... pana ajung afara, ca sa se elibereze si sa te elibereze. Lacrimi.

8 comentarii:

  1. lacrima purifica sufletul si spala sangele, or lacrimile sunt doar minciuni lichide
    ma poti gasi pe barbieru.wordpress.com
    atacfrontal.wordpress.com
    pyngu.wordpress.com
    sau junimeadigitala.ning.com/profile/barbieru/

    RăspundețiȘtergere
  2. cred ca ai simtit multe lacrimi.
    si o piatra de moarte apasandu-ti pe plamani,ca sa scrii asa ceva.

    RăspundețiȘtergere
  3. superb.:X
    Si imi place mult profilul:)

    RăspundețiȘtergere
  4. De ce esti atat de trista? Ma doar tristetea tineretii...Lasa-ti gandul sa zboare cu aripi diafane spre soare si aluneca in Lumina Lumii.
    Hai zambeste...

    RăspundețiȘtergere