Esenţă.

Fotografia mea
Mizil, Prahova, Romania
Eu sunt Elena, reprezentanta focului si a luminii si fiica zeilor, cea mai frumoasa dintre muritoare. Dar, mai presus de orice, sunt Cecilia, patroana muzicii, cea orbita de credinta si de dorinta de a atinge cel mai superior nivel al lumii zeilor.

25 decembrie, 2008

Mai e un pic si se duce si anul asta. Inca putin. Fiecare dintre noi va intra in 2009 cu scopul de a incepe o noua viata. Desi, am observat, ca de foarte multe ori, multa lumea incepe anul prost. Din pacate. Insa eu sper ca anul asta sa fie mai bun pentru fiecare din noi, plin de lumina, caldura, iubire, bunatate. Si nu in ultimul rand, plin de sanatate. ...Anul asta a fost un an greu pentru mine. Dezamagiri peste dezamagiri, certuri, impacari, suflete zdrobite, inimi frante, placeri superficiale, zambete false, pline de ipocrizie... Si totusi, a fost un an plin... De emotii, momente de fericire sau de tristete. Si nu imi pare rau pentru nimic, oricat de greu a fost. In ultimul timp, mai ales acum, in decembrie, m-am simtit mai bine. Am revazut oameni pe care nu ii mai vazusem de mult, si am legat prietenii la distanta. Si...poate o sa ma indragostesc...din nou. :)

3 comentarii:

  1. Noul an nu ar mai fi asteptat cu atat entuziasm daca cel de acum ar fi fost perfect din toate punctele de vedere, fiind atat de perfect nu ai vrea sa se termine ! Dar iti urez ca anul 2009 sa fie cel pe care il astepti inca din acea zi in care ai zambit pentru prima oara...si da...poate te indragostesti, aici depinde de ce i-ai cerut Mosului de Craciun :hug: ! Oricum pentru mine anul 2009 va incepe cum nu se poate mai bine, pentru prima data alaturi de cea pe care o iubesc ! Oricum , o sa te bag la watch pe dA , contul meu este htt[://www.hishamy.deviantart.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Magia sarbatorilor de iarna sa-ti aduca multa liniste in suflet, bucurii, implinirea visurilor si multe surprize placute!

    La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  3. “Fie ca anul nou sa-ti aduca mai multe zambete decat impotriviri, mai multe reusite decat infrangeri si mai multe impliniri decat te-ai gandit vreodata. LA MULTI ANI !”

    RăspundețiȘtergere