Esenţă.

Fotografia mea
Mizil, Prahova, Romania
Eu sunt Elena, reprezentanta focului si a luminii si fiica zeilor, cea mai frumoasa dintre muritoare. Dar, mai presus de orice, sunt Cecilia, patroana muzicii, cea orbita de credinta si de dorinta de a atinge cel mai superior nivel al lumii zeilor.

31 august, 2009

Un vis...

Hai sa mergem... Hai sa mergem catre stelele acelea...care nu se sting niciodata. Sa stam acolo...cu ele...sa ardem fara regrete. Hai sa mergem pe campuri...sa ne culegem sufletele dintre spiritele rele... sa le lasam sa piara, iar noi...sa ramanem curati. Hai sa mergem la portile Raiului... si sa spunem... "Doamne, daca ai nevoie de noi, venim la Tine!"... Hai sa mergem acolo...unde toata lumea plange...sa-i luam de mana si sa le spunem... "Va fi bine!"... Hai sa fim...noi insine. Fara masti din piesele de teatru...fara zambetele false din filmele de prost gust... Hai sa cream cuvinte pentru tacerile dintre suflete... Sa transformam ploaia in porumbei...imperfectiunile in arta... Sa uitam de scop ca fiind fericirea...sa luam viata ca atare. Hai sa mergem...departe de negru. Sa mergem spre albul norilor...Spre albastrul cerurilor...Spre auriul rasaritului... Hai sa mergem...sa stricam ceasurile din case... Ca sa putem intampina Timpul asa cum se cuvine... Hai sa mergem...sa dansam cu muzica si sa cantam cu dansul...sa fim unul sau una... Hai sa vedem in sunete...sa auzim in culori...sa gandim in parfumuri... Hai sa credem in copilarie... Hai sa fim ametiti...sa nu ne amintim unde ne-am pus ochelarii... sa nu ne amintim de suferinte... Hai sa facem dragoste cu marea...sa visam vara, sa visam iarna, sa visam toamna... si primavara... Hai sa mergem... Catre stelele acelea care nu se sting niciodata...

David Lanz - Cristafan`s dream
Asculta mai multe audio Muzica

10 comentarii:

  1. "Hai sa mergem catre stelele acelea...care nu se sting niciodata. Sa stam acolo...cu ele...sa ardem fara regrete. Hai sa mergem pe campuri...sa ne culegem sufletele dintre spiritele rele... sa le lasam sa piara, iar noi...sa ramanem curati. Hai sa mergem la portile Raiului... si sa spunem... "Doamne, daca ai nevoie de noi, venim la Tine!"... Hai sa mergem acolo...unde toata lumea plange...sa-i luam de mana si sa le spunem... "Va fi bine!"... "

    Ce frumoooos 8->
    Imi place cum scrii:D
    Sigur voi mai reveni:>

    RăspundețiȘtergere
  2. undeva unde totul e perfect...ca intr-un vis... cum a spus si halatel... foarte frumos scrii.... :X :*

    RăspundețiȘtergere
  3. minunat!!! cred ca sunt cuvinte din suflet pentru suflete...
    imi permiti sa postez la mine pe blog urmatoare sintagma?
    "Hai sa cream cuvinte pentru tacerile dintre suflete" ...imi place foarte mult, mi se potriveste foarte mult...
    bineinteles ca o sa apara acolo autorul, adica tu. :)
    gand bun!

    RăspundețiȘtergere
  4. multumesc mult! >:D<, da si mie imi place f mult! :X:X:X

    RăspundețiȘtergere
  5. Da, de ce nu...hai sa mergem spre acele stele care nu se sting niciodata...
    E minunat sa ne 'ardem ' viata fara regrete....sa traim ca si cum azi ar fi ultima noastra zi...pe Terra, sa iubim, sa iertam, sa ne bucuram si de un firicel de iarba..., caci noi n-o sa putem niciodata crea unul.
    O seara senina cu vise care sa te poarte la portile raiului si de ce nu si dincolo de ele....

    RăspundețiȘtergere
  6. foarte foarte frumos :D ai ales si melodia bine..te poarta asa departe

    RăspundețiȘtergere
  7. cred ca e postul meu preferat
    <3
    bravo

    RăspundețiȘtergere
  8. Scrii frumos...e ca un vis...pus pe hartie...

    RăspundețiȘtergere
  9. heii, îţi mulţumesc.
    mă bucur că îţi place şi apreciez că ai citit.
    felicitări şi ţie pt nişte poze mai mult decât reuşite postate pe aici. nu ştiu dacă îţi aparţin, dar sunt foarte frumoase.

    ai grijă de tine. >;d<

    RăspundețiȘtergere