Esenţă.

Fotografia mea
Mizil, Prahova, Romania
Eu sunt Elena, reprezentanta focului si a luminii si fiica zeilor, cea mai frumoasa dintre muritoare. Dar, mai presus de orice, sunt Cecilia, patroana muzicii, cea orbita de credinta si de dorinta de a atinge cel mai superior nivel al lumii zeilor.

24 ianuarie, 2009

Ce ar trebui sa fac? Ce as putea sa fac sa schimb? Ai aparut in viata mea si pentru ce? Sa stiu ca nu pot fi cu tine? Si sa trec iar prin ceea ce am trecut? De parca nu mi-ar fi fost de ajuns...
Doare rau. Incredibil de mult. Cel mai rau doare ca nu pot face nimic. Bucatile rupte din mine se desprind din nou, caci nu le-am lipit bine. Si toate imi striga sa nu le pierd, le simt durerea...dar eu nu mai pot auzi. Caci astazi am surzit...

2 comentarii:

  1. Toate dor, mai nou..
    Eu de ceva timp, am momente cand simt ca sunt degeaba, dupa cum spuneam.
    Insa, da.. imi voi reveni singura, fara ajutorul cuiva..
    La fel vei face si tu, nu? :-w :))
    Stii.. poate e totusi inteleapta fraza.. "Timpul le vindeca pe toate..". la mine insa, timpul trece pe langa, de cateva luni.. m-am saturat sa astept..

    ... dar probabil imi voi recapata rabdarea... probabil. :)

    merci pentru tot, si pentru commentul tau.. si stiu ca pot gasi in tine, persoana aceea.. care ma poate asculta mai mereu. :)

    si tu.. stii.. ca sentimentul e reciproc. :)
    Oricand!:*

    I :x u.

    RăspundețiȘtergere
  2. Reusim sa trecem peste toate. Daca reusim sa trecem peste moarte, putem trece si de o despartire... e greu, da, nimeni nu a zis ca viata este usoara. E foarte greu. Dar trebuie sa supravietuim. Stii ca Bitza zice "toti oamenii mor dar nu toti oamenii traiesc". Cam asa e.

    RăspundețiȘtergere