Esenţă.

Fotografia mea
Mizil, Prahova, Romania
Eu sunt Elena, reprezentanta focului si a luminii si fiica zeilor, cea mai frumoasa dintre muritoare. Dar, mai presus de orice, sunt Cecilia, patroana muzicii, cea orbita de credinta si de dorinta de a atinge cel mai superior nivel al lumii zeilor.

30 august, 2008

Friends... i love them!

Va iubesc.Mai mult ca pe orice din lumea asta. Intotdeauna ati fost si veti fi parte din mine. Atunci de ce simt ca nu dau totul ca sa va pun lumea la picioare?? :( Poate pentru ca uneori ma adancesc prea mult in gandurile rele... Incerc sa dau tot ce am mai bun din mine pentru prieteni. Pentru ca au fost langa mine atunci cand am avut nevoie. Chiar daca nu au stiut cum sa imi vorbeasca sau ce sa faca. Au fost langa mine, chiar si numai cu gandul. Poate ca nu mereu, sau asa cum as fi vrut eu. Dar au fost. Mi-au dat curajul si puterea de a merge mai departe. M-au ascultat cand aveam nevoie sa vorbesc. Nu m-au criticat si nici nu m-au judcat atunci cand am gresit. Mi-au daruit momente pline de veselie, hohote de ras si cate o parte din ei. Cand am cazut, m-au ridicat. Cand am plans, m-au strans in brate. Cand am ras, radeau cu mine. Cu voi langa mine, zilele nu mai par asa de gri. Cu voi langa mine am curajul sa infrunt intreaga lume :D. Cu voi langa mine lumea pare mai buna... Tot ce sper e ca va voi putea intoarce inzecit tot binele facut. Si toata dragostea... "Daca as putea v-as da parte din mine, cat vreau sa va vad zambind, urland de fericire!..." Nu am multi prieteni. Dar sufletele lor sunt de nepretuit. Iar asta conteaza cat mai mult. Cel mai mult.

Adda - Prietenie adevarata(marfa rau melodia , BELEA)
Asculta mai multe audio Muzica » Stiti, nu?? ...A avea un prieten este mai vital decat a avea un inger... ... La dracu cu astea. Tot ce am scris aici a fost din inima. Pacat unii nu inteleg. Mi le retrag, dar nu si pentru sormea. Doar pentru ea vor ramne aici[aveam de gand sa o sterg, dar nu o fac].

2 comentarii:

  1. e prea adevarata melodia
    si imi place concluzia ta
    "...A avea un prieten
    este mai vital decat
    a avea un inger... "
    pt k e prea adevarata ....
    sper k mereu sa iti fie prieteni aproape si siciodata sa nu fi tradata de el
    chiari ma bucur pentru tine k stiu k ai aproape mereu o prietena adevarata si care n-o sa te tradeze nicodata

    te pup ai grija de tine

    RăspundețiȘtergere
  2. prieteni. ce te-ai face fara ei? :)
    si in mine vei gasi mereu o prietena. cand ai nevoie de ceva, intra cu putin curaj pe mine, pe mess. >:D<

    RăspundețiȘtergere