Esenţă.

Fotografia mea
Mizil, Prahova, Romania
Eu sunt Elena, reprezentanta focului si a luminii si fiica zeilor, cea mai frumoasa dintre muritoare. Dar, mai presus de orice, sunt Cecilia, patroana muzicii, cea orbita de credinta si de dorinta de a atinge cel mai superior nivel al lumii zeilor.

28 august, 2008

Obosita...

Uneori obosesc atat de tare... Sa mai caut raspunsuri la intrebari retorice, sa ma lupt cu mine,cu ceilalti...cu demonii mei... Obosesc sa imi tot plang de mila si sa ma imbrac cu minciuni pline de cinism. Am obosit sa astept. Ma simt ca un om in varsta care si-a indeplinit rolul pe scena mare a vietii si tot ce asteapta e sa i se termine timpul pe care il mai are. Parca ar fi trecut peste mine sute de ani. Din pacate, au trecut doar 17... Si stiu ca pe langa ce mai am de vazut asta e nimic... Dar...am obosit... Sa stau undeva, intr-un loc in care sa nu fie nimeni, decat eu si linistea e tot ce mi-as dori acum... Obosita de viata... De ganduri... De simturi... Obosita de mine... De el... De voi... Obosita de vant si de soare... De trecut... De prezent... De amintiri... De intuneric... Doar atat. Obosita.

Westlife - Angel
Asculta mai multe audio Muzica » "Memory, seeps from my veins, let me be empty and weightless and maybe I'll find some peace tonight..."

2 comentarii:

  1. oboseala asta vine si din cauza ca esti inchisa , ferita , fa-ti prieteni si o sa iti treaca
    pentru o fata de 17 ani gandesti prea matur
    ai trecut prin viata multe dar cu prieteni o sa treci mai usor

    RăspundețiȘtergere
  2. Viata e tampita..iar cei care zic k nu e asa mint...cu totii ne simtim obositi de ceea ce traim chiar dak suntem doar la inceput de viata...Frumos cum iti expimi starea e bn ca putem sa ne discarcam prin asta :*:*:*....apropo vrei sa iei o pauza de tigara cu mn:-?

    RăspundețiȘtergere