Esenţă.

Fotografia mea
Mizil, Prahova, Romania
Eu sunt Elena, reprezentanta focului si a luminii si fiica zeilor, cea mai frumoasa dintre muritoare. Dar, mai presus de orice, sunt Cecilia, patroana muzicii, cea orbita de credinta si de dorinta de a atinge cel mai superior nivel al lumii zeilor.

27 august, 2008

Maine vine iar

Maine vine iar. In fiecare zi e maine, in fiecare zi e azi, si in fiecare zi este ieri. Maine va fi azi, iar astazi va fi ieri. De ce se repeta zilele? De ce, intr-un final devin una si aceeasi? De ce viitorul devine prezent, iar prezentul trecut? De ce trecutul apare in prezent si ramane acolo in fiecare clipa? Doare, stii? Sa realizezi ca astazi va fi ieri. O parte din trecut. Din trecutul omniprezent, care ne bantuie sufletele. Maine vine iar. De ce? Ce rost mai are? Caci si maine tot ieri va fi. Pana la urma, tot cu nimic ramanem... Nu am nevoie de maine, nu am nevoie de ieri. Am nevoie doar de azi... "Maine vine iar... Visele iar apar...si dispar..."

Un comentariu:

  1. De ce azi e ieri si maine azi? pentru ca... e necesar sa fie viata trecatoare. altfel totul ar fi la fel mereu. si ce e prea mult strica. :)
    >:D<

    RăspundețiȘtergere