Esenţă.

Fotografia mea
Mizil, Prahova, Romania
Eu sunt Elena, reprezentanta focului si a luminii si fiica zeilor, cea mai frumoasa dintre muritoare. Dar, mai presus de orice, sunt Cecilia, patroana muzicii, cea orbita de credinta si de dorinta de a atinge cel mai superior nivel al lumii zeilor.

25 decembrie, 2012

Pentru Azi, iubire.

Astazi este Craciun. Uitam mereu ce inseamna, ducandu-ma cu gandul la cadouri, la masa festiva, la petreceri, la Mos Craciun. Iar anul acesta mi-am adus aminte: "Nu!". Craciun nu inseamna cadouri, Mosul cu renii si sania lui, nu inseamna petreceri, nu inseamna nici macar sa fim aproape de cei dragi. Craciun inseamna ziua de nastere a Domnului. Sunt atatea mii de ani de cand traieste, atat acolo sus, cat si in inimile noastre. Ei bine, hai sa il sarbatorim, sa ii fim recunoscatori, sa il iubim, sa-i multumim, sa il cinstim. Pentru ca El ne sarbatoreste, ne iubeste si ne cinsteste oricand, in orice clipa. Hai sa ne strangem unul cu altul, sa ne tinem de mani si sa ii uram un "La multi ani!" sincer si cald, macar atat, in ziua aceasta mare. Va doresc tuturor pace, lumina, intelepciune si caldura sufleteasca!




                                                                                   Semnat: Cecilia

2 comentarii:

  1. Am trecut pe aici, prin gândurile tale, frumoasa mea prietenă, să-ţi las urarea mea de - LA MULŢI ANI, mai buni, mai luminoşi, mai plini de speranţă şi bucurii pentru suflet.

    RăspundețiȘtergere