Esenţă.

Fotografia mea
Mizil, Prahova, Romania
Eu sunt Elena, reprezentanta focului si a luminii si fiica zeilor, cea mai frumoasa dintre muritoare. Dar, mai presus de orice, sunt Cecilia, patroana muzicii, cea orbita de credinta si de dorinta de a atinge cel mai superior nivel al lumii zeilor.

21 iulie, 2012

Putred.

Atunci, stii bine cand, ti-am pus in palma tot...tot ce am, tot ce sunt... Ti-am aratat un drum care era doar al meu si mi-ai promis ca nu ai sa faci niciodata ceea ce te-am rugat sa nu faci. Ti-am dat sufletul in grija cu toate urateniile si frumusetile lui, ti le-am dat sa le citesti si sa le porti cu tine atunci cand vei fi singur. Apoi ai decis sa pleci si ai plecat...ti-ai incalcat promisiunea. Si ai plecat cu tot si toate fara sa imi ceri voie. Daca stiam, le luam inapoi si iti spuneam sa nu te mai intorci. Apoi te-ai intors...dar te-ai intors fara ele, te-ai intors cu mainile goale, iar eu stiam ca te vei intoarce gol, si totusi, speram. Unde le-ai lasat, nu stiu... Nici macar nu mi-ai lasat oportunitatea de a le cauta. Iar pe mine m-ai lasat rece si goala, ca o sticla plina cu vid. Nu mai am nimic, sunt rece si goala, acum la ce te astepti?

9 comentarii:

  1. totul v-a fi bine..intr-un fel sau altul.. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Stiu asta. Intotdeauna va fi bine la un moment dat. Fara bine, raul nu exista...si invers. :)
    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  3. si eu sunt la fel, si mai stiu ceva, sunt nascut pe 16 dec...

    RăspundețiȘtergere
  4. daca mie mi te-ai adresat, da, asa e, dar si cu teama recunosc aceste... :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Da, Marius, tie m-am adresat. Nu trebuie sa recunosti cu teama, unul din cele mai bune lucruri pe care le poti face pentru tine este sa iti recunosti calitatile si defectele si sa le accepti asa cum sunt. Eu inca lucrez la asta, si recunosc, e destul de greu. :)

    RăspundețiȘtergere