Esenţă.

Fotografia mea
Mizil, Prahova, Romania
Eu sunt Elena, reprezentanta focului si a luminii si fiica zeilor, cea mai frumoasa dintre muritoare. Dar, mai presus de orice, sunt Cecilia, patroana muzicii, cea orbita de credinta si de dorinta de a atinge cel mai superior nivel al lumii zeilor.

22 martie, 2011

She is.

Ea este Dana. Pur si simplu Dana. Numele real, persoana reala. Nu ii pot inlocui numele, pentru ca este mult prea autentica. Vulcanica. Nervoasa. Agitata si dornica. Reala. In adevaratul sens al cuvantului. Nebuna, amuzanta, dramatica, superficiala la suprafata, dar profunda in adancul ei, vesela, dar extrema, trecand foarte repede de la o stare la alta, originala si creativa, comunicativa, agila, manipulatoare, dar sincera. Este sensibila, sociabila, mobila, dar indecisa. Este plina de bunatate si miloasa, dar se enerveaza foarte repede, devenind intr-o secunda razbunatoare si rautacioasa. Usor influentabila, inteligenta, sireata, insa sarmanta si dezarmanta, fricoasa, dar aventuroasa, duala, schimbatoare, usor adaptabila. Este deschisa la nou si accepta orice, dar are anumite idei fixe, pe care nu i le poate scoate nimeni din cap, fiind foarte incapatanata si ambitioasa. E o adolescenta vesnic copilaroasa, placandu-i sa rada mult si sa se distreze. Nu e foarte responsabila, insa e foarte saritoare si generoasa, si ajuta pe oricine are nevoie de ajutorul ei. Personalitatea-i puternica iese in evidenta oricand, in orice situatie, dorindu-si si avand in mare parte ultimul cuvant. Este foarte rationala, insa in egala masura instinctiva si intuitiva; grabita si nerabdatoare, nu se concentreaza, fiind foarte aeriana si imprastiata. Deseori se grabeste in actiunile ei, facandu-le inainte sa gandeasca, prin asta creandu-si o impresie, o imagine gresita in fata lumii. Insa are "acel ceva" cu ajutorul caruia reuseste sa scape de orice problema in care intra.


         O vad undeva in centrul orasului, inconjurata de cei mai buni prieteni ai ei, razand tare si placut, indemnandu-te sa razi cu ea. Imbracata in bulgi de un albastru inchis, simplu, care ii contureaza atractiv fundul usor bombat. Bluza pe care o poarta de obicei este simpla, dar intr-o culoare tare, sau cu un mesaj inscriptionat pe ea. Esarfa la gat, colorata, care isi imprastie parfumul imprimat pe care ea il foloseste. Deasupra, o geaca alba de piele, iar in picioare o pereche de tenesi roz. Parul lung, lasat pe spate, cu fir tare, gros si fin atrage privirile cel mai mult. Ochii mari, caprui, intensi, foarte expresivi, in forma lor de neintrecut si bine definita ascund una dintre cele mai emotive persoane. Pielea creola, fina, apetisanta, o scoate in evidenta. Buzele pline, de o culoare inchisa, un pic spre roz dezvelesc un zambet ucigator si o dantura frumoasa. Picioarele lungi, subtiri, de gazela as putea spune, se intuiesc prin forma blugilor. Inalta, slabuta, dar cu forme placute. Sanii micuti, dar frumosi, inca in crestere, talie micuta, solduri rotunde. Atrage atentia si adora sa fie in centrul atentiei. Se simte singura, de aceea are nevoie de extrem de multa comunicare si intelegere. Magnetul ei atrage pe oricine in jurul sau, dar pe cine nu place il dezarmeaza, impunandu-i respect. Seamana cu Nicole. Asa e Dana.

2 comentarii:

  1. nice, si ce prietena draguta are aceasta dana.
    p.s. cecile stii ca vine pastele?:D

    RăspundețiȘtergere
  2. cecilush! poate ar trebui sa te apuci serios de scris, fata draga...

    RăspundețiȘtergere