Esenţă.

Fotografia mea
Mizil, Prahova, Romania
Eu sunt Elena, reprezentanta focului si a luminii si fiica zeilor, cea mai frumoasa dintre muritoare. Dar, mai presus de orice, sunt Cecilia, patroana muzicii, cea orbita de credinta si de dorinta de a atinge cel mai superior nivel al lumii zeilor.

06 noiembrie, 2010

Minciuna si pasiune. Doua pofte care se completa reciproc pentru obtinerea unei distrugeri in masa totala. Ura si tradare, doua exepriente ucigatoare in definirea sufletului patat de o existenta ilegala, frauduloasa. Iubire distorsionata de incercarile continue, dar zadarnice de a ne pastra puritatea de mult pierduta in adancurile iadului. Minciunile rupte din adevarul spart de pe ciment cad in noi ca miile de bucati indoite ale increderii de sine frante. Pasiunea stoarsa din iubire este imaginea reala a urii demonului crescut in sinele nostru. Tradarea este incercarea de a mentine credinta ca fiecare dintre noi isi poate duce spiritul spre culmi nebanuite.









Nu mai pot continua aceasta postare, deoarece am pierdut foaia pe care am scris-o, si nu mai stiu ce am scris, decat mici franturi. Nu are rost sa scriu altceva, pentru ca ii voi pierde esenta. De aceea as vrea sa va dau o leapsa. Cine doreste, poate continua ce am scris eu in viziunea sa. Puteti sa o scrieti pe blogurile voastre sau la comentarii. Continuarea sau continuarile care imi vor placea cel mai mult le voi posta si eu pe blogul meu, bineinteles cu acordul autorului. Astept sa vad cine o va prelua, pentru ca vreau sa vad cat mai multe opinii si suflete. :)
Doamna Elena, m-am ascuns in mine, in coltisorul meu de siguranta, care de fapt nu este chiar atat de sigur. De aceea va rog din suflet, furati-va inca cateva secunde de rugaciune pentru sufletul meu. Chiar am nevoie. Va multumesc din suflet pentru cuvintele frumoase pe care mi le-ati impartasit intotdeauna! Sper ca anul nou sa va aduca cat mai multe bucurii si lumina in casa si in inima, dumneavoastra, si tuturor!

5 comentarii:

  1. "Iubire distorsionata de incercarile continue, dar zadarnice de a ne pastra puritatea de mult pierduta in adancurile iadului."

    foarte frumos scris. sincer - puternic.

    RăspundețiȘtergere
  2. Monstruoasa imbinare! Nu poate aduce nimic bun, ba din contra..

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna :)
    Te invit sa citesti :
    http://www.tipimaginar.blgospot.com

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu stiu unde te ascunzi..dar inima mea vrea sa-ti ureze un AN NOU plin de sperante care nu mor niciodata.
    Dumnezeu sa te ocroteasca, acolo unde esti.
    Cu mare drag si ganduri bune, te imbratisez!

    RăspundețiȘtergere