Esenţă.

Fotografia mea
Mizil, Prahova, Romania
Eu sunt Elena, reprezentanta focului si a luminii si fiica zeilor, cea mai frumoasa dintre muritoare. Dar, mai presus de orice, sunt Cecilia, patroana muzicii, cea orbita de credinta si de dorinta de a atinge cel mai superior nivel al lumii zeilor.

10 aprilie, 2010

Idioato!

"Cât de idioată eşti!''

Aşa mă trezesc în fiecare dimineaţă, zicându-mi in gând cât de idioată sunt pentru că iar am pierdut noptea trecută cu gândul la cine nu trebuie, deşi ştiu foarte bine că nu am voie sa fac asta, pentru că voi fi penalizată. Mă uit la mine şi realizez că percepţia mea asupra realităţii e tuned off, pentru că toate astea dor mai tare decât am crezut. Toată lupta asta cu mine. Să uit de el. Credeam că cu timpul va trece... Dar "chestia asta" e mai adânc înrădăcinată decât am crezut...
E a nu ştiu câta oară când ma regăsesc într-o continuă cădere în prăpastia asta adâncă, şi mă uit în jurul meu, întinzându-mi mâna, poate, poate găsesc pe cineva care să ma prindă de mână si să mă ridice . Dar nu e nimeni, şi astfel trebuie să incerc să mă opresc din cădere eu singură si să zbor, sa-mi reiau drumul ales, să ajung la capătul lui...

3 comentarii:

  1. e inevitabil sa nu te gandesti...
    "Toată lupta asta cu mine. Să uit de el. Credeam că cu timpul va trece... Dar "chestia asta" e mai adânc înrădăcinată decât am crezut..." unele sentimente nu se sterg asa pur si simplu, oricat de mult ne-am dori, ele nu se sterg!am trait si traiesc asta pe propria-mi piele! din contra la mine sentimentele cresc mereu in intensitate si evoluez in a simti mai mult si mai mult pe zi ce trece. imi dau seama k sunt helpless :|si incep renunt sa-mi reneg niste sentimente care sunt mult prea puternice...vreau sa sper ca va fi bine! acelasi lucru ti-l doresc si tie!
    >:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. chiar daca te prabusesti..
    chiar daca te gandesti la cine nu trebuie...
    chiar daca nu e totul cum vrei tu...
    asta nu te face idioata.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu te cunosc si nu stiu mai nimic despre tine, decat ceea ce citesc pe acest blog.
    Unul dintre cele mai importante lucruri e acela de a avea o parere BUNA despre propria persoana.
    Faptul ca ti-ai spus in gand "ca esti idioata" iti face rau, in ritmul asta nu ai cum sa ai o parere foarte buna despre tine.
    O poti inlocui cu "am facut o prostie","e gresit sa mai fac asa",etc.

    Sper sa nu o iei ca pe o critica, vreau numai sa te ajut cu ceva. Sper sa imi accepti sfatul!

    O zi buna!

    ML



    PS: "Invata de la cat mai multi oameni, pentru a-ti depasi astfel ignoranta"

    RăspundețiȘtergere