Esenţă.

Fotografia mea
Mizil, Prahova, Romania
Eu sunt Elena, reprezentanta focului si a luminii si fiica zeilor, cea mai frumoasa dintre muritoare. Dar, mai presus de orice, sunt Cecilia, patroana muzicii, cea orbita de credinta si de dorinta de a atinge cel mai superior nivel al lumii zeilor.

23 noiembrie, 2009

:|...

Vreau sa se aleaga praful de tot. Nimic nu isi are sensul. Spune-ti-mi ca sunt cum vreti, pesimista, prea trista, voi mai stiti cum, nu imi pasa. Pentru mine nimic nu isi mai are locul. Se duc toate de rapa, si eu chiar vreau asta. Sa scapam odata de mizeria in care ne aflam. Parca nici Dumnezeu nu se mai uita la noi. Suntem josnici. Nici macar oameni nu ne mai putem numi. Toata lumea asta e o conspiratie. Unii stiu asta, altii nu. Si toti suntem amestecati in aceeasi oala, fie ca vrem, fie ca nu, fie ca stim, fie ca nu stim. Suntem condusi din umbra de rau, de raul asta care zace in noi de mii intregi de ani de zile. Mi-e scarba. Ma uit in jurul meu si abia daca mai vad ceva bun. Stii, nu poti sa vezi miracole cand ele nu exista. Sau poate le vezi in imaginatia ta... Nu stiu, poate ma insel...dar mi se pare ca ne ducem din ce in ce mai jos si nu ne poate salva nimeni.

10 comentarii:

  1. trist , si prea frumos in acelasi timp :x
    si ai multa dreptate , si normal ca stim cu totii adevarul..dar fugim de el..
    ai grija :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar ne ducem din ce in ce mai jos... si tot raul din lume e din cauza noastra...

    RăspundețiȘtergere
  3. e un fel de "sfarsitul lumii" in fiecare zi :)

    RăspundețiȘtergere
  4. daca ai stii cata dreptate ai.si cat de mult ma regasesc in ceea ce'ai scris.parca ai vrut sa descrii ceea ce simt si cum ma simt eu...

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu, nu te inseli.:)Ai foarte mare dreptate,dar stii,se spune ca "omul si-o face cu mana sa".

    RăspundețiȘtergere
  6. frumoase modificarile de pe blog ^^ imi plac.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu stiu, poate ma insel...dar mi se pare ca ne ducem din ce in ce mai jos si nu ne poate salva nimeni.

    Ba exista cineva care s-a oferit sa ne scape doar trebuie sa credem in EL.Este ISUS HRISTOS, Mantuitorul lumii!
    O seara cu ganduri frumoase iti doresc.

    RăspundețiȘtergere
  8. Vreau sa-ti imbratisez inima cu gandurile mele cu iubire din iubirea LUI, care este asa de mare, cum nu e alta pe pamant si in ceruri.
    Ma rog pentru tine scumpo, sa-ti cunosti mantuitorul si sa-ti recastigi viata.
    Te iubesc!

    RăspundețiȘtergere
  9. de pe 23 nu ai mai scris nimic, ai ramas tot cu acelasi gust amar ?

    RăspundețiȘtergere
  10. "Nu, nu te inseli.:)Ai foarte mare dreptate,dar stii,se spune ca "omul si-o face cu mana sa"."
    Şi ştii măcar la ce se referă? (omul şi-o face cu mâna sa) Şi mă refer, în adevăratul sens. (sau poate nu e adevăratul, dar eu aşa îl văd, mai logic, ştiu că o să pară paradoxal, pentru mulţi)

    Sensul e că, nu există nimeni acolo sus care să îţi fii făcut ţie un viitor, care să îţi 'scrie' când să mori ş.a. E vorba că tu ţi-o faci cu mâna ta, nimeni nu e devină pentru ce păţeşti, pentru ce ajunge lumea.
    Oamenii trebuie să înţeleagă că trebuie să trăiască în armonie ş.a. de aia s-a inventat şi D-zeu şi multe alte religii. Un sens a lui D-zeu e că cei care cred în el, sunt mai puternici, mai optimişti, şi de frică să nu meargă în "iad", se feresc să înjure, să facă multe alte rele.
    Şi am ajuns la un subiect de religie, pentru care nu vreau să mă extind acum, să explic multe alte chestii, că nu e cazu'. Nu vreau să spun să nu credeţi în El.. sau mai ştiu eu la ce vă gândiţi că vreau să zic.
    Îmi cer scuze în caz că ştiu eu... o să fiţi revoltaţi pt ce am scris mai sus.

    RăspundețiȘtergere