Esenţă.

Fotografia mea
Mizil, Prahova, Romania
Eu sunt Elena, reprezentanta focului si a luminii si fiica zeilor, cea mai frumoasa dintre muritoare. Dar, mai presus de orice, sunt Cecilia, patroana muzicii, cea orbita de credinta si de dorinta de a atinge cel mai superior nivel al lumii zeilor.

24 martie, 2009

Ce oameni de cacat sunteti! Fara scrupule, fara un dram de rusine fata de cei de langa voi. Ce nu va convine? Ce pula mea v-am facut de va fute atat in cur curiozitatea si va bagati in viata mea ca sa ma loviti asa? Mi s-a mai dovedit inca odata ca nu se merita pentru nimic in lume sa iti daruiesti increderea. Ca daca esti prea bun, esti luat de prost. Din nou, oameni din partea carora nu ma asteptam mint si barfesc la greu si ii intorc pe ceilalti impotriva mea numai ca sa imi strice mie linistea. Bagami-as pula in gura ta, Simona, ca din partea ta nu ma asteptam la asa ceva. Multumesc frumos. App, sa nu va vad comentand de limbaj.

5 comentarii:

  1. Stai linistita, toti avem momente in care cedam, si ne iesim fin minti. In legatura cu ceea ce ti s-a intamplat, stiu...e nasol sa te barfeasca toata lumea dar toti o patim o data si o data, tot ce trebuie sa faci e sa nu bagi in seama, stiu e greu sa o faci..poate eu stiu cel mai bine cum e sa ignori, dar crede-ma e cel mai bine... atunci o sa realizeze toti ca te-au ranit, ca au fost mitocani, sobolani, fara scrupule... si or sa realizeze cat au gresit. Tot ce iti pot spune pana atunci e.... mult succes si ai grija de tine:*

    RăspundețiȘtergere
  2. ms, Duda :x
    stiu, asa e, numai ca mi s-a intamplat de prea multe ori. acum am langa mine f putine persoane in care mai am incredere :-j
    in fine, asta e.



    promit ca am. ai si tu :)
    >:D<:*:*

    RăspundețiȘtergere
  3. important ii sa nu cedezi, transeaza-i... fara nepasare

    RăspundețiȘtergere
  4. asa e in viata si inca vor fi lucruri mai urate daca vrei intra si la mine pe blog

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna...
    Daca esti interesata de hainute dragute la preturi mici arunca o privire in blogul meu-linkul de mai jos, rascoleste prin etichete si poate vei gasi ce iti doresti:)

    Multumesc

    http://schoolgirlswardrobe.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere